Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Blokhutten

De ideale blokhut ziet er voor iedereen weer anders uit. Misschien vindt u een blokhutprieel of hoekblokhut perfect zodat u deze kunt plaatsen in de hoek van de tuin of wilt u juist een grote blokhut met luifel of veranda.

Blokhut kopen: bekijk de populairste blokhutten

Oneindige keuze

Wat voor blokhut u ook zoekt, bij ons vindt u altijd een blokhut die past bij uw stijl. Kijkt u gerust eens rond tussen onze accessoires en creëer vervolgens zelf de blokhut van uw dromen!

Een goede fundering

Voor een stabiele en stevige blokhut is een goede fundering zeer belangrijk. U dient daarom ook een goede ondervloer aan te leggen die waterpas is. Hiermee voorkomt u verzakkingsproblemen. Mocht uw blokhut verzakken dan kan het zijn dat ramen en deuren niet meer goed functioneren.

Opbouwservice

Na het aanleggen van de fundering kunt u beginnen met de bouw van de blokhut van uw dromen. Bij iedere blokhut wordt een opbouwhandleiding meegeleverd zodat u stapsgewijs kunt zien welke handelingen u moet uitvoeren. Indien u een blokhut van het merk Bear County koopt, kunt u ook gebruikmaken van hun opbouwservice. Het enige wat u dan moet doen is het aanleggen van een goede fundering. Indien u gebruik kunt maken van de opbouwservice, staat dit vermeld in de productomschrijving.

Houtbehandeling

De blokhutten van Gardexo en Bear County worden standaard onbehandeld geleverd. Wij adviseren u om al het blanke hout al vóór het monteren volledig te behandelen. Als uw blokhut eenmaal staat, is het belangrijk dat u het hout nog minimaal één keer behandelt. Uiteraard is het ook mogelijk om een behandelde blokhut te bestellen.

Tuinhuis Expert
Logo