Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Bear County

Al tientallen jaren is Bear County toonaangevend en vooruitstrevend in de productie van houten tuinhuizen en garages. Het bedrijf levert dan ook kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Alle tuinhuizen die Bear County levert zijn voorzien van het PEFC keurmerk. Hierdoor weet u zeker dat uw tuinhuis gemaakt is van hout uit duurzaam beheerde Scandinavische bossen.

Creative Outdoor

Bear County vindt het belangrijk dat de producten die zij maken, passen bij de wensen van u als consument. Creative Outdoor is dan ook niet voor niets de filosofie van het bedrijf. Deze filosofie is duidelijk terug te zien in de tuinhuizen, garages en andere houten producten die zij leveren. Een goed voorbeeld is de Infinity-serie van het bedrijf. De producten uit deze serie kunt u eindeloos combineren.

Opbouwservice

Het opbouwen van een tuinhuis is in de basis niet moeilijk. Wilt u toch liever de opbouw van uw tuinhuis uitbesteden? Maak dan gebruik van het opbouwteam van Bear County. De opbouw van uw tuinhuis of blokhut wordt u dan volledig uit handen genomen. Het enige wat u zelf hoeft te doen, is zorgen voor een waterpas fundament.

Tuinhuis Expert
Logo