Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Gardexo

Gardexo is een leverancier van houten tuinhuisjes, blokhutten, priëlen, garages, carports en de daarbij behorende accessoires. Daarnaast levert het bedrijf ook speeltoestellen. De houten producten die Gardexo levert zijn voorzien van het FSC en/of het PEFC keurmerk. Hierdoor weet u zeker dat er op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier is omgegaan met uw tuinhuis of blokhut.

Kenmerken van hout

Aangezien hout een natuur product is, dient u er rekening mee te houden dat het product nog kan werken. Hierdoor is het mogelijk dat de vermelde maten op de website iets kunnen afwijken. Hout kan immers iets krimpen of zwellen. Het voordeel van hout is dat het beschikt over uitstekende eigenschappen. Hout is bijvoorbeeld elastisch, gemakkelijk om te bewerken en heeft een natuurlijk karakter.

Houtbehandeling

Om de levensduur van uw tuinhuis of blokhut te verlengen, is het aan te raden om het hout van te voren te behandelen. Impregneren verlengt de levensduur van uw blokhut en beschermt deze tegen schimmels en andere houtaantastende processen. Ideaal is dat de tuinhuizen en blokhutten van Gardexo geïmpregneerd leverbaar zijn.

Tuinhuis Expert
Logo